Over Picard

Organisaties zijn trots. Trots op hun product, hun organisatie, hun mensen, hun dienstverlening, hun service, hun flexibiliteit, hun mogelijkheden, hun faciliteiten, hun portfolio en nog veel meer. Een trots gevoel geeft kracht en vertrouwen. Dat is het fundament voor elke succesvolle organisatie…

Picard merkt!

Je moet het wél durven. In jezelf geloven en – heel eigenwijs – afgaan op onze intuïtie. Picard staat voor gewaagde, maar doelgerichte concepten, vormgeving en inhoud. Eerst denken en dan pas doen. Nu schakelen om de tijd vooruit te zijn en ambitieuze toekomstvisies in te kunnen kleuren. Door je organisatie in de markt te positioneren zonder de eigenheid te verloochenen, maak je het verschil. Wij helpen bedrijven daar graag bij.

Visie

Toonaangevende klanten kiezen voor Picard vanwege de verrassende concepten, de moderne vormgeving en de toepasbaarheid hiervan in het snel veranderende communicatielandschap. Er samen met de klant voor zorgen dat vorm en functie elkaar altijd blijven versterken. Het doel: een langdurige en succesvolle samenwerking en gewaagde, maar doeltreffende on- en offline communicatie.

Missie

Design creëert een meerwaarde die organisaties met alleen een ontwikkeld product en marketingaanpak niet kunnen bereiken. Picard geeft de kern van merken en organisaties in abstracte vorm weer. Wij willen een bijdrage leveren aan het succes van organisaties door middel van een creatieve visie op de boodschap, de toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen in communicatie-uitingen.


© Copyright - Picard - Merkmeesters