Social Media Hot Topics 2

Het is vrijdag, nog één dag aan de arbeid en we kunnen ons weer opladen voor een nieuwe week. Voor vanmiddag, zo vlak voor de VrijMiBo, serveert Picard alvast wat fingerfood in de vorm van de nieuwe Social Media Hot Topics, deeltje twee. Enjoy!

Betaal je Crackers Crisps met een tweet!

Je zou het een Twitterwinkel kunnen noemen, de tijdelijke zaak die Kellogs in de Londense buurt SoHo opende. Voor de lancering van de nieuwe Special K Cracker Crisps zet het bedrijf twitter als marketinginstrument in. Lees meer »

Gebruik je twitter achtergrond voor advertentiedoeleinden

Waar Facebook vaak de politieagent speelt als het gaat om adverteren via je omslagfoto, vindt Twitter het geen enkel probleem als je de desktop achtergrond van het programma commercieel inzet. Lees meer »

4 gouden tips om het bereik van je Facebook posts te vergroten

In plaats van je lastig te vallen met het algoritme dat Facebook gebruikt om je EdgeRank te bepalen, geeft ‘social media today’ je 4 tips die je helpen te scoren op engagement, posttypes en timing. En daar heb je dan weer geen wiskunde voor nodig. Lees meer »

1 minuut op internet

Binnen 1 minuut heb je nog maar de helft van je tanden gepoetst. Leuk om te zien wat er binnen dezelfde 60 seconden op internet gebeurt. Niet schrikken »

Tot de volgende Hot Topics!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright - Picard - Merkmeesters