Online diensten

De wereld binnen handbereik. Dat is internet. Wij durven best te stellen dat je online zichtbaarheid voor een groot deel bepalend is voor de mate van succes. En met de komst van Social Media is het nog nooit zo makkelijk geweest ‘op de hoogte te blijven van…’ Het gevaar doelloos in het luchtledige te brullen ligt echter op de loer. Wij helpen je de juiste middelen in te zetten om je doelgroep gericht en effectief te bereiken. Al dan niet gecombineerd met offline communicatie activiteiten. Een greep uit onze online diensten:

Websites

Voor veel potentiële klanten is dit de eerste kennismaking met je bedrijf. Een doordacht ontwerp en heldere presentatie van informatie zorgen voor terugkerende bezoekers. Met een beheeromgeving (CMS) in een handomdraai zelf zorgen voor up-to-date content, waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Zo maken wij ze graag!

Social media

Twitter, Facebook en Linkedin zijn prima tools om je online zichtbaarheid te vergroten en de afstand tot je doelgroep te verkleinen. 1 op 1 communiceren met mensen die er zelf voor kiezen je te volgen. Speld, hooiberg. Je kent het wel. Helpt ook de traffic op je website te vergroten. Wij bieden honing in alle smaken.

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Bovenaan staan op pagina 1 van Google. Dat willen we allemaal. Met SEO doen we een flinke stap richting de top. SEO begint met het zoekmachine-vriendelijk inrichten van je website. Zo zorgen we ervoor dat Google geen leesbril meer nodig heeft om de inhoud goed te indexeren. We bieden geen garantie, wel een mooi uitzicht.

Digitale nieuwsbrieven

Opvallen in de inbox van je doelgroep zonder als spammer betiteld te worden? Het kan! Met een smeuïge presentatie. Kort, krachtig en triggerend om verder te lezen. Met een ‘lees meer’-verwijzing naar je website, want daar gaat jouw wereld pas echt open voor de bezoeker. Nieuws wordt zo leuker en makkelijker toegankelijk. Simpel.


© Copyright - Picard - Merkmeesters