Offline diensten

Een professionele uitstraling is als het dragen van een Italiaans maatpak. Er staat iemand! PICARD. helpt graag bij het opnemen van de maten en het kiezen van de juiste stof. Je huisstijl,¬†brochuremateriaal en wervingscampagne vormen de spiegel van je corporate identiteit en bedrijfscultuur. Natuurlijk moet de inhoud op zich hout snijden, maar met de juiste ‘look & feel’ geef je net dat beetje extra. Wij helpen je de juiste middelen in te zetten om je doelgroep gericht en effectief te bereiken. Een greep uit onze offline diensten:

Huisstijl ontwikkeling

In de communicatie naar relaties wil je professioneel voor de dag komen. Je bedrijfslogo en stationary – briefpapier, envelop en visitekaartje – bepalen hoe je hierin over komt. Een uniforme uitstraling die past bij de waarden van je bedrijf, helpt de bedrijfsfilosofie verder uit te dragen. Wij noemen onszelf niet voor niets merkmeesters.

Promotiemateriaal

Een prima verlengstuk om een sidderende indruk achter te laten bij je doelgroep. Kies je voor een chique brochure of juist voor een actiematige flyer? Elke boodschap verdient een geschikt medium om de juiste en gewenste actie teweeg te brengen. Wij analyseren je doelstellingen en zetten deze om in effectieve uitingen.

Advertentie campagnes

Nieuw personeel nodig? Of juist extra aandacht vestigen op een nieuwe dienst of productinnovatie? Met een uitgebalanceerde mediacampagne is het mogelijk het reclamebudget optimaal te benutten. Kranten, magazines, billboards, banners of een gecombineerde inzet hiervan. Wij gaan voor optimale exposure.

Guerilla

Of er net iets overheen gaan? Dat moet je durven. Maar smaakvol uitgevoerd zorgt deze guerilla aanpak wel voor opgeheven mondhoeken en een hoog ‘mond-tot-mond’ gehalte. En die laatste is helemaal gratis! Doorbreek de taboes, stap buiten kaders en zet je organisatie goed doordacht en gewaagd in de spotlights. Wie durft?


© Copyright - Picard - Merkmeesters