Full service

PICARD. vormt een full service marketing- en communicatieverlengstuk voor ieder bedrijf. Je kunt ons inzetten voor de volle breedte van het communicatieveld en voor toepassing van alle middelen. Zowel on- als offline, of een combinatie daarvan.

Wij bijten ons vast in al je communicatievraagstukken. Om pas weer los te laten als we tot op het bot overtuigd zijn van het eindresultaat. Of het nu gaat om een enkele advertentie of een uitgebreid (strategisch) communicatievraagstuk.

Je creatieve sparringpartner voor o.a. Conceptontwikkeling / Grafische vormgeving / Webdesign / Advertenties / Recruitmentcampagnes / Huisstijlontwikkeling / SEO / Copywriting / Marketing / Communicatie-advies / Verpakkingsontwerp / Beursstand ontwerp et cetera

Concept

Concept is het idee in woord en beeld. Het gouden ei. Wij ontwikkelen communicatie op basis van een achterliggende creatieve gedachte; van promotiecampagnes tot een complete huisstijl.

Ontwerp

Ontwerp is de doorvertaling van het concept in alle mogelijke communicatie-uitingen; van pandsignalering tot website en van verpakkingsontwerp tot brochuremateriaal.

Social Media

Twitter, Facebook en Linkedin zijn prima tools om je online zichtbaarheid te vergroten en de afstand tot je doelgroep te verkleinen. 1 op 1 communiceren komt zo weer een stap dichterbij.


© Copyright - Picard - Merkmeesters